Insulele grecești Bucătăria grecească Cele mai frumoase plaje Istorie Principalele atractii turistice Grecia
Apartamente Camere Hoteluri Vile Campinguri Rent a Car Inchiriere Yacht Restaurante Alte
thumb_hotel les lazaristes2.gif bellevue.gif thumb_chora - alonissos2.gif Stalos1.gif thumb_vvv.gif
 

Cazare Grecia, cele mai bune oferte de cazare pentru Grecia, oferte cazare in Grecia - lista de hoteluri si pensiuni din Grecia. Oferte Grecia vara , de călătorie, excursii, vacante si cazare ieftina in hoteluri Grecia, apartamente, pensiuni si vile din Grecia, rent a car, inchirieri iaht.

TOP CAZARE

Cele mai frumoase plaje

 

10 cele mai frumoase greacă plajă

 

1. Balos Beach (Chania, Insula Creta)

E greu să descrie frumusețea dura de plaja Balos. Peisaj moale cu nisip alb, scăldat în apa cristalină turcoaz, încadrat de munți și insulițe. Plaja este destul de departe, dar câteva nave care naviga de la Kissamos permit accesul facil ei. Drum de acces pietriș la plaja cu masina, atunci va trebui în continuare să meargă o cale mai lungă de la plaja, dar încredere în tine va plăti. Alternativ, vă sunt plecat cu o plimbare cu barca la plaja. Pentru unii, aceasta plaja este sinonim cu vara

 

2. Plajă Sarakiniko (Elafonisos Island, Peloponez)

Astfel, o mică insulă în sud, departe Elafonisos peninsula Peloponez, și plaje frumoase
(trei cele mai frumoase plaje din Grecia): Sarakiniko, Simos si Panagia!

 

3. Navagio plaja (Insula Zakynthos)

Un alt plaje izolate, care se poate ajunge cu barca. Nisip dur alb, marea de un albastru profund, stânci dramatice și peșteri de mari dimensiuni care abia așteaptă să se scufunde sondaj. Poate cea mai cunoscuta plaja de pe cărțile poștale din vacanță în Grecia

 

4. Elafonisi plaja (Chania, Insula Creta)

Două cele mai bune plaje ȋn Grecia, atât în același oraș, sună "inacceptabil". Dar aceasta este mediul natural al coasta vestica a Cretei, cu plaje frumoase și mare.

 

5. Egremnoi plaja(insula Lefkada)

Unul dintre cele mai bine păstrate secrete din Grecia. Peisaj frumos, de cristal apele limpezi turcoaz și nisipurile albe face aceasta plaja unul dintre cele mai bune plaje pe care va trebui să vizitați. Acesta este situat pe coasta de vest a Lefkada și nu este ușor accesibilă - mii de pași pe calea abruptă (după cele de mai sus). Dar merita efortul.

 

6. Mirtos plaja (Kefalonia insula)

Ministerul Grec al Turismului a declarat Mirtos plajă cu câțiva ani în urmă, cele mai buna plaja din Grecia. Acest titlu este introdusă de evaluare și de turiștii înșiși și cu un motiv. Fantastică la mare și pietre albe pure sunt plasate între stânci abrupte pe coasta de vest din Kefalonia.

 

7. Finikas Beach (insula Kato Koufonisi)

Întreaga zonă de coastă se întinde din partea de nord a Insulelor Finikas (Pori plajă) este "Visul din Marea Egee", pentru inotatori. Pentru majoritatea celor care prefera înot fără un costum de baie.

 

8. Plaka Beach (Insula Naxos)

Această bucată de nisip fără sfârșit începe în apropierea orașului Naxos și coboară de-a lungul maluri ale insulei, aproape de capătul sudic al insulei.

 

9. Super Paradise Beach (Mykonos)

Mulți spune pentru această plaja ca e plaja cea mai buna pe Mykonos.

 

10. Plaja Paradise Beach (insula Kos)

Plaja Paradise Beach este cu siguranta cea mai populara pe Kos. Lunga și are o mulțime de umbrele și scaune. În ea există cafenele și magazinele. In ciuda faptului ca un extrem de vizitat, o zi la plaja asta este un adevărat festin și relaxa.


Mai multe despre Grecia

Grecia este locul ideal pentru excursii cu familia. Reprezinta mult mai mult decat am invatat la scoala...

Geografie si clima

Ca locatie se afla in Europa de sud-est, la capatul sudic al Peninsulei Balcanice, la punctual de...


sikia.gif lefkada island-greece.gif skala fourka halkidiki.gif olympiada-halkidiki.gif anthias banner 2.jpeg parga.gif luxury yacht charters.jpeg gerakini beach halkidiki.jpg ligia-lefkada.jpeg advertise.jpg